Компанията ONLINE Сапани е едно от водещите предприятия в производството на подемни механизми и сменяеми товароподемни устройства. Фирмата успя да се докаже и наложи като надежден партньор и производител на висококачествени съоръжения. Ние продължаваме да растем и да се развиваме, непрекъснато работим върху качеството и ценим репутацията си, винаги готови за конструктивен диалог. ONLINE Сапани Ви предлага сътрудничество с модерна производствена компания, която днес с право заема водеща позиция на пазара на подемно оборудване и такелаж в България.

Фирмата е специализирана в производството и продажбата на текстилни, въжени, верижни сапани с различна дължина, дизайн и товароносимост. Произвеждаме повдигащи мрежи, сапани. Внос на стоманени въжета както и различни видове съединителни, дърпащи въжета. Само за Ние сме готови да предложим уникални и готови решения, от проектиране до изработка на греди, уникални захвати, системи за укрепване, сапани със специален дизайн. Като цяло, производствената линия включва десетки хиляди различни решения за: металургични и машиностроителни заводи, мини и кариери, комунални услуги и нефтен и газов бизнес, пристанища и всички видове транспорт, строителство и проектиране, събития и рекламен бизнес.

Продукти собствено производство !

Поради голямото разнообразие от възможни технически решения, голяма част от нашите товарозахватни съоръжения и кранове се изработват при специфични условия на работа, посочени в поръчката. Ние не предлагаме " готови" съоръжения. Всеки наш продукт е отделен, специфичен проект, носещ собствен номер, собствен сертификат и ръководство за употреба.

Компанията винаги е обръщала специално внимание на качеството на своите продукти. Всички съоръжения се произвеждат в строго съответствие с ЕС норми. Предприятието притежава всички необходими сертификати за съответствие с държавните стандарти на България. Произведените стоки успешно преминават допълнителни проверки за качество. Всички произведени продукти имат необходимата технологична документация, сертификат за качество и декларация за съответствие.

Сред нашите клиенти са водещи предприятия в България в нефтената и газовата индустрия, морския и железопътния транспорт, машиностроенето, строителството и селското стопанство. Ние сме ценени за надеждността и високото качество на продуктите, а ние от своя страна сме готови да предложим индивидуален подход към клиента, конкурентни цени, производство на стоки в срок.

Предимствата на нашата компания са собствени производствени цехове и складове, директни канали за доставка на компоненти от Европа, непрекъснато разширяваща се гама от продукти благодарение на собствените ни дизайнерски разработки за индивидуални поръчки на клиенти, постоянен контрол на качеството на произвежданите продукти.

Уверени сме, че нашият дългогодишен опит, надеждност, компетентност, високо ниво на обслужване, съчетани с нови технологии ще Ви помогнат да намерите нови ефективни решения в техниката на повдигане, монтаж и транспортиране на товари.

За да се убедите окончателно в съответствието на компанията с Политиката за качество, организирането на непрекъснато усъвършенстване на процесите, използването на най-новите постижения и прилагането на съвременни технологии в производството на продукти, ONLINE Сапани е компания специализирана в подемно оборудване и такелаж, успешно премина сертификацията на международен одитор по системата ISO 9001:2015 и получи сертификат, потвърждаващ пълно съответствие с изискванията на стандартите за система за управление на качеството ISO 9001.