Верижни сапани - информация и видове


ONLINESAPANI непрекъснато произвежда всички видове верижни сапани от верига с клас на якост 80 (G80).

 

Предимства на Верижни сапани:

  • гъвкавост;
  • безопасност по време на работа (изключена е вероятността от порязвания);
  • вероятността от лека деформация (и не разкъсване) при особено големи натоварвания;
  • трайност;
  • лесно се ремонтира;
  • способността да работи в температурен диапазон от -40 до + 400 ° C, в агресивна среда;
  • сила;

Маркиране и товароподемност на верижни сапани

На първо място се обръща внимание на приложената маркировка и индикатора за товароносимост. Верижни сапани са класически продукт, който се състои от отделни рамена. Ключовата характеристика е броят на веригите. Съгласно него се различават следните видове верижни сапани:

1. Верижни сапани с едно рамо са маркирани с 1КЛ. Те са много по-евтини, но такива верижни сапани не могат да се използват за транспортиране на тежки детайли.

2. Варианта с два клона е по-популярен. В този случай маркировката или обозначението е 2КЛ.

3. Три клона са обозначени 3КЛ.

4. Версията с четири клона е маркирана с 4КЛ. Чрез комбиниране на отделните рамена по този начин може да се постигне необходимата здравина.

5. Разпределете в отделна група продукти с едноверижен клон, които могат да бъдат направени от отворен и затворен тип, както и под формата на кръг.

Обхват на приложение на верижни сапани от клас на якост 8:

- Металургични предприятия

- Корабостроене

- Машиностроене

- Химически предприятия

- Строителни работи

 

Експлоатацията на верижни сапани може да се извършва само като се вземе предвид показателят за капацитет. Тази характеристика зависи от здравината на отделните части на използвания продукт. С увеличаване на якостта трайността се увеличава значително.

Верижните сапани имат най-дълъг гаранционен срок - 18 месеца!

Във фирма ONLINESAPANI можете да поръчате верижни сапани от необходимия тип във всяко количество. Възможно е да се допълни сапана със структурни елементи с различни форми и размери (версия със скъсяващи куки или куки с автоблокировка). Ние продаваме най-популярните модели сапани на едро и дребно, предоставяме професионални съвети за избора.

Производствените мощности на компанията ни позволяват да произвеждаме верижни сапани (с пълен комплект според вашата поръчка) в най-кратки срокове и на ОПТИМАЛНА ЦЕНА!

Категории:

Популярни Продукти

Alternate Text

Палетна количка дълги вилици

Палетна количка дълги вилици, предлагат с висококачествена хидравлична помпа с бавно спускащо се ръчно управление, 3 позиционни лоста, осигуряващи контрол на пръста. Палетна количка дълги вилици, спомагат за разпределянето на товара върху повърхността на пода и по този начин намаляват натоварването на земята с 50%.