Alerion® линия от специални асансьорни въжета


Стоманени въжета на Severstal Ropes JSC са широка гама от стоманени въжета, включително различни дизайни, маркиращи групи, посоки и методи на усукване, видове покрития. В нашата продуктова линия има въжета според GOST, EN и TU. В момента компанията предлага повече от 100 вида стоманени въжета в различни дизайни. Особено внимание в предприятието се обръща на контрола на качеството на суровините за въжета, телените въжета и крайните продукти. Системата за управление на качеството на Severstal Ropes JSC е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001: 2015. Всички произведени продукти отговарят на руските и европейските стандарти и имат необходимите сертификати за качество.

Контролът на входа преди пускането в производство включва проучвания на микроструктурата, структурата и повърхността за дефекти, химичен състав и механични характеристики. Стоманеното въже, както светло, така и поцинковано, минава задължителни механични тестове за опън, усукване, огъване, навиване, счупване с възел. Що се отнася до контрола на качеството на продукта, всички въжета преминават задължителни тестове за съответствие със стандарта в лабораторията.

В същото време производствените площадки на компанията са оборудвани с въжени изделия на Severstal Ropes JSC, което представлява широка гама от стоманени въжета, включително различни дизайни, маркиращи групи, посоки и методи на усукване, видове покрития. В нашата продуктова линия има въжета според GOST, EN и TU. В момента компанията предлага повече от 100 вида въжета в различни дизайни. Особено внимание в предприятието се обръща на контрола на качеството на суровините за въжета, телените въжета и крайните продукти. Системата за управление на качеството на Severstal Ropes JSC е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001: 2015. Всички произведени продукти отговарят на модерно оборудване за тестване на стоманени въжета и продукти от тях, което няма аналози в нито едно руско предприятие. Това е щанд за изпитване на опън и опън на продукти с товар до 500 тона. Тя ви позволява да тествате продукти със сертификат, потвърждаващ качеството.

 

Alerion® линия от специални асансьорни въжета с уникални свойства и характеристики с удължен експлоатационен живот.

 

Повдигащи въжета

Alerion 819 - 8x19S-FC

Alerion MC8 - 8x19W-IWRC

 

Въжета за ограничаване на скоростта

Alerion 619 - 6x19W-FC

Alerion 619 - 6x19S-FC

Alerion 619 - 6x19M-FC

 

Преимущества Alerion МС8

  • по-издръжлив при работа върху блока чрез увеличаване на броя на проводниците във въжето
  • имат висока способност за затихване (по-добре абсорбира вибрации)
  • имат повишена еластичност поради по-малкия диаметър на проводниците
  • създават по-малко контактни напрежения в зоните на взаимодействие с блоковете

ТЕСТОВЕ НА ВЪЖЕТА  Alerion®

Устойчивост на размотаване

Към изпитваните образци се прилага натоварване (5% от минималната сила на опън), създавайки условия за изтегляне на въжето при окачване и определете броя на оборотите на въжето. Нормираната стойност не е повече от 0,75 оборота - тази степен на въртене няма да има отрицателен влияние върху експлоатационните свойства на въжето.

Удължаване

Натоварване от 3% до 8,5% от мин. спукване. След 10-то зареждане се изчислява промяната в дължината парче въже под товар (конструктивно разширение) и без товар (еластично удължение).

Ресурс за умора

Тестовете за живот на умора включват скъсване на проводници след 600 хиляди цикъла на редуващи се завои, както и броят на циклите на въжета до пълно разрушаване (скъсване на кабела).

* Severstal Ropes JSC е единствената компания, която тества повдигащи въжета за умора на живота;

*тестове се извършват по желание на клиента, след приключване се издава съответният протокол.

 

Категории:

Популярни Продукти

Alternate Text

Гумена защита за укрепващи колани

Гумена защита за укрепващи колани, директно се закачва към полиестерната укрепваща лента 50мм. Гумена защита за укрепващи колани, са изработени от мек, здрав и устойчив каучук. Гумената защита позволява множество поставяне подред.