Избор на стоманени въжета


Както знаете, правилния избор на типа и дизайна на стоманени въжета в съответствие с конкретни условия и правила за работа, както и функции оборудване до голяма степен определя трайността самият продукт, както и безопасен и ефективен работа на подемни машини.

За всеобхватна помощ на клиентите в ефективната експлоатация на стоманени въжетата беше открит Център за техническа поддръжка.

Специалистите в центъра предоставят следните услуги:

  • Избор на стоманено въже за конкретни работни условия.
  • Консултации относно характеристиките на приложението, закачането и експлоатация на стоманените въжета.
  • Разработване на специални дизайни на стоманени въжета (заедно с Технологичната служба).
  • Доставка на пилотни партиди продукти.
  • Избор на краища и крепежни елементи.
  • Техническа поддръжка на окачването на въжето.
  • Мониторинг на работното време на въжетата и изчисляване на гаранционния период на експлоатация.

За проследяване на поддръжката и техническия преглед специалисти по оборудване на Техническия център отиват до мястото на работа на въжето навсякъде в България.

С цел ефективно взаимодействие с Клиенти и бързо решение на проблеми, свързани с стоманени въжета започна своята работа Гореща линия за техническа поддръжка:

В делнични дни от 8:00 до 20:00 специалистите на Центъра за техническа поддръжка ще бъдат готови провеждайте консултация и отговорете на вашето въпроси относно работата на въжетата в реално време.

В периода от 20:00 до 8:00, както и през почивните дни и празниците, можете оставете съобщение, което ще бъде записано, обработено и ще ви бъде предоставена обратна връзка за да разрешите проблема си.

+359 896 893 295 / manager.onlinesapani@gmail.com

Категории:

Популярни Продукти

Alternate Text

Количка за тежки товари ротационен център

Количка за тежки товари ротационен център, за плавното придвижване от полимерните стоманени колела подобрява ефективността и безопасността на работата. Количка за тежки товари ротационен център, се използва за транспортиране на тежко оборудване, машини и уреди. Плавното придвижване от полимерните стоманени ролки подобрява ефективността и безопасността на работата, 360 ° въртене подобрява удобната маневреност. Изделието е изработено от изцяло стоманена конструкция с прахово покритие.